Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Βρίσκετε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε.
ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε.

Η εταιρεία ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων από το 1968.

Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μονωτικών υλικών κατάλληλα για θερμομόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση, πυροπροστασία καθώς επίσης και υλικά επισκευών και στατικής ενίσχυσης, βελτιωτικά κονιαμάτων, συστήματα σφραγίσεων αρμών κ.τ.λ., αλλά και βοηθητικά εργαλεία για την εφαρμογή αυτών.

Ξεκίνησε διαθέτοντας τα βασικά για την εποχή μονωτικά υλικά, καθώς όμως τα χρόνια περνούν οι ανάγκες αυξάνονται, η τεχνολογία εξελίσσεται έτσι τα υλικά βελτιώνονται και εξειδικεύονται. Η ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια συμβαδίζει αλλά και βοηθάει με την πείρα της στην εξέλιξη των προϊόντων. Ελέγχει και προωθεί προϊόντα υψηλής ποιότητας πετυχαίνοντας για τους πελάτες της πάντα τις καλύτερες τιμές.

Με βάση την πολυετή πείρα στο χώρο, η ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε. είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημα και να βοηθήσει στην σωστή εφαρμογή των υλικών της.

Το φιλικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό είναι πάντα στην διάθεση των πελατών της. Τα υλικά μας παραδίδονται με τα οχήματα μας σε όλο τον νομό Αττικής.

Επίσης το εξειδικευμένο συνεργείο της ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε. αναλαμβάνει στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις & πλήρεις μονώσεις ταρατσών , ρύσεις με αφρομπετό, μόνωση υπογείων χώρων, τοιχίων, φυτεμένων δωμάτων καθώς επίσης πλήρωση δαπέδων με αφρομπετό (απλή και τελική στρώση).

ΠΕΛΑΤΕΣ
Η ΜΟΝΩΠΑΝ Α.Ε. διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μονωτικών υλικών κατάλληλα για θερμομόνωση, στεγανοποίηση, ηχομόνωση, πυροπροστασία καθώς επίσης και υλικά επισκευών και στατικής ενίσχυσης, βελτιωτικά κονιαμάτων, συστήματα σφραγίσεων αρμών κ.τ.λ., αλλά και βοηθητικά εργαλεία για την εφαρμογή αυτών.